top of page

"Goed herstel" op maat gemaakt wensdoosje


Deze keer een op maat gemaakt wensdoosje "Goed herstel" voor iemand die aan haar arm geopereerd gaat worden. Het blijft leuk om te bedenken hoe ik een wensdoosje vorm zal geven. Voor dit wensdoosje koos ik voor:

  • drie vrolijke kikkertjes als opkikker

  • het symbool voor "heling" in hout gebrand

  • een spelletje wat met één hand goed te spelen is als tijdverdrijf

  • wat extra kracht in de vorm van een drakenbedel

  • en een dikke knuffel waar ik toevallig nog een kikker knuffeltje voor had


Een op maat gemaakt wensdoosje maak ik altijd in afstemming met de verzender. Er is heel veel keuze qua kleur, tekst en voorwerpen. Wil je ook een wensdoosje op maat gemaakt? Neem dan contact met me op via info@wensdoosje.nl of kijk voor wat voorbeelden op de pagina "Op maat gemaakt"Comments


bottom of page