top of page

Symbolen in hout gebrand

Wil je een ander symbool in hout gebrand hebben dan wat er in de webshop bij een wensdoosje staat? Dat kan. Het houtbranden doe ik zelf, dus laat me weten als je wat anders wilt. Of dit nu gaat om een symbool in een kant-en-klaar wensdoosje die je via de webshop bestelt of voor een op maat gemaakt wensdoosje dat ik speciaal voor jou ontwerp, het kan allebei.


Laat me weten wat je wilt en ik zal je laten weten of dit mogelijk is en of hier extra kosten aan verbonden zitten. Dit hangt af van hoeveel tijd ik hier mee bezig ben. Zoals je bovenaan de foto ziet, maak ik ook de levensboom. Je kan vast wel begrijpen dat ik hier wat langer mee bezig ben dan met sommige andere symbolen.


Veel verschillende symbolen mogelijk

Een paar voorbeelden van symbolen die je kan laten branden die op de foto's staan (er is nog veel meer mogelijk):

  1. Levensenergie, wijsheid (levensboom uitgebreide variant)

  2. Kracht, overvloed (bloem symbool linksboven)

  3. Kracht in moeilijke tijden (lotusbloem)

  4. Bescherming (Keltische knoop)

  5. Energie (Triskel, drie spiralen)

  6. Vertrouwen (Ohm)

  7. Heling

  8. Bescherming, overwinning (symbool linksonder)

  9. Levensenergie, wijsheid (levensboom versimpelde variant)

  10. Innerlijke kracht

Kommentare


bottom of page