top of page

Uitbreiding handgemaakte producten voor in Wensdoosjes

Voorbeelden van producten die ik zelf maak voor in wensdoosjes: zorgenpoppetjes, bijenwaskaarsjes, armbandjes, symbolen in een houten schijf gebrand

Er komen steeds meer handgemaakte producten bij voor in de wensdoosjes. Kijk voor een actueel overzicht op de pagina "Op maat gemaakt". Al deze producten maak ik zelf. Lees hieronder meer over de zorgenpoppetjes, bijenwaskaarsjes, armbandjes, dromenvangers en symbolen in hout gebrand.


Zorgenpoppetjes

Voor het wensdoosje Steun of voor een op maat gemaakt wensdoosje kan ik een zorgenpoppetje maken. Ik kan ze met een blanke of getinte huidskleur maken en ook de kleding- en haarkleur kan ik aanpassen. Hoe werkt een zorgenpoppetje: deze vertel je voor het slapen gaan je zorgen. Daarna leg je dit poppetje naast of onder je kussen. Tijdens de nacht neemt het zorgenpoppetje jouw zorgen over zodat jij beter kan slapen.


Bijenwaskaarsjes

De bijenwaskaarsjes zitten in meerdere kant-en-klare wensdoosjes en ook zeer geschikt voor op maat gemaakte wensdoosjes. Ik maak ze in diverse vormen: hartjes (groot en klein), sterren, rondjes en zeshoeken.


Armbandjes en dromenvangers

De armbandjes en dromenvangers maak ik in één of meerdere kleuren die jij wilt. Als je dat wilt, kan ik ze maken met één of meerdere bedeltjes die in veel verschillende vormen en figuren verkrijgbaar zijn. Deze armbandjes en dromenvangers maak ik alleen voor op maat gemaakte wensdoosjes. Bij het bedeltje en de sluiting heb je keuze uit: goudkleurig, zilverkleurig of rosé.


Symbool in een houten schijf gebrand

Ik kan veel verschillende symbolen, afbeeldingen of een woord in een houten schijf branden. Er is veel mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan een symbool voor heling, geluk, energie, wijsheid, (onvoorwaardelijke) liefde, bescherming, innerlijke kracht, balans, kracht in moeilijke tijden, doorzettingsvermogen, vertrouwen of groei. Vraag het gerust wanneer je naar iets specifieks op zoek bent en ik zal kijken wat ik voor je kan maken.

Commenti


bottom of page