top of page

De voordelen van een Wensdoosje bij wensdoosje.nl

9 verschillende wensdoosjes: kerst, ontspanning, ziekenhuis, kracht, liefde, duizend lichtjes, steun, winter en geluk

De Wensdoosjes die je via wensdoosje.nl bestelt, hebben veel voordelen. De vijf grootste voordelen van mijn wensdoosjes zet ik voor je op een rij:

 

1.      De ontvanger hoeft niet thuis te zijn

Het zijn A5 brievenbuspakketjes (22x15x3cm) die door elke brievenbus passen.

 

2.      Wensdoosjes raken mensen in hun hart

De wensdoosjes bij wensdoosje.nl raken mensen in hun hart omdat deze met liefde worden gemaakt, met de hand worden samengesteld en diverse producten zelf gemaakt worden (o.a. bijenwas kaarsjes, zorgenpoppetjes en houtbranden van symbolen). Verder leg ik altijd een met de hand geschreven kaartje met een bericht van de afzender in elk wensdoosje. Heel persoonlijk, liefdevol en met aandacht gemaakt.

 

3.      Gemak voor wie dat wil

Voor wie dat wil, zijn er kant-en-klare wensdoosjes via de webshop te bestellen. Je hoeft alleen maar de bestelling te plaatsen, te laten weten welke tekst ik op het handgeschreven kaartje moet zetten en door te geven naar wie het wensdoosje verstuurd moet worden. Ik regel de rest voor je.

 

4.      Unieke en originele op maat gemaakt wensdoosjes mogelijk

In wat voor situatie je ook iets naar iemand wil sturen: er is altijd een passende wens te bedenken en een uniek wensdoosje te maken. Of het nu gaat om een wensdoosje met een ander thema, een serie relatiegeschenken of een kleine aanpassing op een kant-en-klaar wensdoosje: er is heel veel mogelijk bij een op maat gemaakt wensdoosje. Kijk hiervoor bij "Op maat gemaakt".

 

5.      Snelle bezorging die te volgen is

Brievenbuspakketjes worden normaal gesproken binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. Ook zijn ze voorzien van Track&Trace, waardoor je in de gaten kan houden waar het pakketje is. Je kan er ook voor kiezen om de wensdoosjes zelf af te halen in Rijswijk of ik kan ze duurzaam (op de fiets) voor je bezorgen in Rijswijk (ZH).

Comments


bottom of page