top of page

Wensdoosje Beterschap op maat gemaakt

Pas geleden kreeg ik de vraag of ik een wensdoosje Beterschap kon maken. De verzender wilde iets anders sturen dan een kaartje of bloemen. Aangezien ik deze nog niet in het standaard assortiment heb zitten, ben ik hier wat voor gaan bedenken. Dit is slechts een voorbeeld van wat ik toen heb gemaakt: wil jij een Doosje Beterschap op een andere manier hebben vormgegeven, dan kan dit natuurlijk ook. Er is heel veel mogelijk: een andere kleur achtergrond, andere voorwerpen, andere tekst in de deksel, meer of minder voorwerpen enz.


Een heel mooi symbool wat ik hiervoor in hout kan branden, is het symbool voor Heling. Dat is het symbool wat je op de foto ziet op de houten ronde schijf. Mocht je een ander symbool in hout gebrand willen hebben, dan kan dit natuurlijk ook. Ik overleg voor op maat gemaakte doosjes altijd met de verzender wat de wensen zijn.


Wil je ook een op maat gemaakt wensdoosje? Neem dan contact met me op via info@wensdoosje.nl of kijk op de pagina "Op maat gemaakt" om wat ideeën op te doen.

Commenti


bottom of page