top of page

Wensdoosje is officieel gestart

Welkom op de website van Wensdoosje. En ook wauw, wat ontzettend spannend. Wat ooit gestart is als iets persoonlijks wat ik naar vrienden stuurde, is het dit jaar ineens heel snel gegaan met Wensdoosje. Vanaf het moment dat ik besloot om dit als bedrijf te starten, kreeg ik al aanvragen om wensdoosjes op maat te maken terwijl ik nog niet eens mijn website klaar had. En nu is het zo ver: de website is live!


Mijn missie

Wat krijg ik er ontzettend veel energie van om mooie wensdoosjes te maken. Het past helemaal bij mijn missie: be the reason someone smiles today. Van het bedenken en samenstellen van de inhoud tot het zelf maken van een aantal producten voor in de wensdoosjes. Van het indelen en alles zo mooi en stevig mogelijk bevestigen in het doosje tot aan het verzenden. Alleen hier heb ik al zo ontzettend veel plezier in. Met als kers op de taart: de reacties die ik doorgestuurd krijg van de verzenders over hoe blij de ontvanger is met het wensdoosje. Hoe zo'n doosje precies op het juiste moment kwam. Daar word ik elke keer heel erg blij van.


Op de nieuwspagina zal ik regelmatig berichten plaatsen over nieuwe wensdoosjes in het basis assortiment, voorbeelden van op maat gemaakte wensdoosjes en wanneer er tijdelijke (seizoens)wensdoosjes beschikbaar zijn. Heb je opmerkingen over de website, vragen over de wensdoosjes of wil je een gepersonaliseerd wensdoosje laten maken? Neem dan contact met me op.


Lieve groet,

EvelienComments


bottom of page