top of page

Winternieuwsbrief Wensdoosje.nl

Het waren drukke maanden: van het oprichten van Wensdoosje en het ontwerpen van de website tot aan de kerstdrukte en het Dickens Feest in Rijswijk.

 

Wat een ontzettend mooie reacties heb ik gekregen sinds ik twee maanden geleden ben gestart met Wensdoosje. Ontvangers die heel blij of juist ontroerd waren toen ze het wensdoosje ontvingen of die zeiden "dit kwam precies op het goede moment". Dit past zo bij mijn missie: Be the reason someone smiles today.

 

De laatste nieuwtjes over Wensdoosje:

  • Het meest verkochte wensdoosje afgelopen kwartaal is Duizend Lichtjes

  • Speciaal voor de winter is er nu ook het Doosje Winter

  • Vooraankondiging: vanaf 1 januari is er een nieuw wensdoosje in de webshop beschikbaar: "Ster in de nacht": een wensdoosje in tijden van rouw en verlies


Op Maat Gemaakte Wensdoosjes

In de afgelopen maanden heb ik diverse aanvragen gekregen voor Op Maat Gemaakte Wensdoosjes. Van kleine aanpassingen op een bestaand wensdoosje tot aan geheel nieuw ontworpen wensdoosjes zoals het Doosje Speciaal. Wil je ook een kleine aanpassing op een bestaand wensdoosje laten doen of een Op Maat Gemaakt Wensdoosje bestellen? Heb je een opmerking of een vraag? Neem dan contact met me op.

 


Wensdoosje is vanaf nu te volgen op Instagram

Ik wens je alvast een mooi, gezond en liefdevol 2024!

Comentários


bottom of page