top of page

Doosje Zwanger op maat gemaakt


Bruin doosje Zwanger gevuld met vijf voorwerpen en in de deksel van het doosje staat een tekst

Hoe leuk is het dat ik de afgelopen weken al meerdere bestellingen heb gekregen voor op maat gemaakte wensdoosjes, waaronder een Doosje Zwanger? Ik vind het super leuk om iets nieuws te bedenken en ben meteen aan de slag gegaan. Daarbij heb ik gevraagd of het ook een wensdoosje met een knipoog en wat humor mocht zijn. Het moet natuurlijk wel altijd een wensdoosje worden wat zowel bij de verzender, als bij de ontvanger past.


Bij het Doosje Zwanger kreeg ik te horen: bedenk jij maar wat en het mag met humor. Dus eerst de voorwerpen uitgezocht en daar een tekst bij bedacht. Dit tussendoor nog gecheckt met de verzender. Toen alles naar tevredenheid was, heb ik het wensdoosje in elkaar gezet, alle voorwerpen bevestigd en verstuurd. De volgende dag kreeg ik meteen van de verzender een berichtje dat de ontvanger er heel erg blij mee was. Daar word ik ook weer blij van en is mijn missie geslaagd: be the reason someone smiles today.


Vijf voorwerpen in het Doosje Zwanger, waaronder een stressbal in wortelvorm en een buisje gevuld met lavendel

Tekst aan de binnenkant van het doosje Zwanger waar beschreven staat wat er in het wensdoosje zit


Comments


bottom of page